Customer Reviews 2021

Living Well Retreats Essaouira & Malaga 2021

B. Do (28): “De retreat was voor mij echt een life changer. Van tevoren had ik weinig verwachtingen, maar eenmaal aangekomen begon de mooie reis naar binnen toe. Midden in de natuur met een groep fijne mensen en elke dag heerlijk eten. Ik kan me geen betere eerste retreat wensen.”

N. Yorks (48): “Dit was mijn tweede Living Well Retreat. Het was wederom een bijzondere ervaring! Na de eerste retreat heb ik vele stappen gemaakt en sta ik ook veel steviger in mijn schoenen. Toch heb ik weer nieuwe inzichten en tools gekregen, die ik kan gebruiken om mij verder te ontwikkelen. Wederom een leuke groep mensen leren kennen met wie ik zeker in contact zal blijven. Ik raad de Living Well Retreat aan voor een ieder die behoefte heeft aan zelf healing en ontwikkeling op een prachtige inspirerende locatie.”

M. Liem (47): “De mooie rustige omgeving, de yogalessen, meditaties en workshops samen met de toegewijde en professionele begeleiders maakt het totaal tot een onbeschrijfelijke mooie ervaring. Dit zal ik nooit vergeten”

P. van der Meer (54): “Een goede combinatie tussen persoonlijke ontwikkeling en chillen in een prachtige omgeving.”

L. Valom (35): “Deze retreat is met niets te vergelijken en echt één groot avontuur. Lachen, gieren en ook huilen. Krachtige yogalessen en zelfontwikkelingsoefeningen die je helpen groeien op alle niveaus. Prachtige locatie om te chillen en zeker ook hard te werken. Liefdevolle confrontatie met jezelf door anderen.”

S. Op Heij (32): “Ik wist van tevoren niet waar ik aan begon en daar ben ik blij om. Ben dankbaar voor de ervaring, de indrukken, de inzichten en de verhalen die in de groep zijn gedeeld. Had het absoluut niet willen missen.”

J. van der Spoel (52): “Fijne en intense retreat waarbij vele inzichten worden gegeven om zo weer verder te kunnen in de toekomst. Lasten uit het verleden worden met hulp herkend, erkend en op een intense manier verwerkt met hulp van de groep en de trainer. Een mooi kado voor ieder mens die zich graag wil ontwikkelen. Prachtige en dierbare mooie mensen ontmoet.”

H. Nascimento (46): “Ik had deze week niet willen missen. Het was mooi, leerzaam, warm, bijzonder en ontspannend. Ik ga naar huis met waardevolle ontdekkingen. Naast vele inzichten te hebben opgedaan heb ik er ook echt veel plezier beleefd en zulke leuke mensen ontmoet. Gordon is als coach doortastend, confronterend en liefdevol tegelijk en ontfermt zich echt over de groep bij alle activiteiten. De groep was heel divers in alle opzichten en dat maakte de dynamiek zo mooi. Wat ik persoonlijk heel sterk vond was om de week af te ronden met een smart actieplan en de opgedane inzichten om te zetten naar praktijk. Een week om nooit te vergeten! Dit gun ik iedereen.”

J. Boogaard (57): “Voor mij de tweede retreat. Een heel andere dan de eerste. Ander programma en andere groep. Opnieuw een goede ervaring die tot nieuwe inzichten heeft geleid om verder te kunnen met mijn ontwikkeling. Met dank aan Gordon en zijn team.”

I. van der Valk (26): “Ik vond het een hele bijzondere ervaring om op retreat te gaan met Gordon. Hij stelt vragen die bij mij tot grote inzichten hebben geleid. In een hele korte tijd ben ik emotioneel dichter bij mezelf gekomen en dat voelt als een bevrijding. De impact is zo groot dat het moeilijk is om goed over te brengen.”