Customer Reviews 2022

M. Welzen

“Heerlijke yogaweek, kijkje naar jezelf, handvatten gekregen, goede balans tussen intensief en ontspanning.”

B. Bach

“De week is voorbij gevlogen. Ik heb genoten van de workshops en de dynamiek van de groep. Gordon weet met prikkelende stellingen en vragen je steeds weer uit te dagen, waardoor je gedwongen wordt te reflecteren op jouw leven. Hij zorgt er voor dat iedereen zich gehoord en gezien voelt. Als je er voor open staat vertrek je met een rijkere geest. De omgeving en de sfeer in het algemeen biedt ook genoeg ruimte voor ontspanning.”

M. Breuls

“Ik was niet op de hoogte wat me te wachten stond. Vond het fijn en interessant. Goede handvatten gekregen.”

R. Verhage

“Mijn beleving van deze retreat laat zich het best omschrijven als ‘soulsearching’. Via heerlijke yogasesies in de ochtendzon op het terras van het rustieke landhuisje leidt Gordon je naar het vinden van balans tussen lichaam, geest en ziel. De middagworkshops geven inzicht in wat voor jou Living Well daadwerkelijk inhoudt en bieden de gereedschappen om dit te bereiken. Hoever je in je zoektocht wilt gaan bepaal jezelf. Gordon respecteert hierin je grenzen maar durft er wel tegenaan te schuren. Door zijn oprechte, kundige en liefdevolle benadering kon ik mij openstellen. De overweldigende natuur, het landschap, de vogels, de kikkers deden de rest waardoor ik een onvergetelijke week heb beleefd. Naast ruimte voor verdieping was er luchtigheid, zalig eten en een ontspannen sfeer. Niet alleen heb ik geleerd wat Living Well inhoudt. Ik heb het ook met volle teugen mogen voelen.”

K. Jautze

“Mijn ervaring van de retreat valt eigenlijk niet in woorden te vatten. Ik ging ernaartoe met het idee even te “resetten” omdat ik vastliep met wat dingen in mijn leven en al een tijd erg uitgeput was. Al op de eerste dag prikte Gordon door mijn “oppervlakkige” problemen heen en gaf me een suggestie voor wat de dieperliggende oorzaak zou kunnen zijn. Ik ben samen met hem en de andere deelnemers aan de slag gegaan om hieraan te werken. De yogasessies en meditaties brachten mij weer in contact met mijn authentieke zelf, die ik vervolgens tijdens de workshops kon verkennen en uitdiepen. Ik heb hierdoor in één week tijd meer aan mezelf en de oorzaak van mijn problemen kunnen werken dan ik voorheen in reguliere therapieën heb gedaan. En dat allemaal in een heerlijke vakantiesetting! De mooie omgeving, heerlijke maaltijden, excursies en gezellige avonden met de andere deelnemers brachten ook veel plezier en luchtigheid. Hierdoor was de ervaring helemaal compleet. Ik kan Gordon, de kok en de andere deelnemers hiervoor niet genoeg bedanken!”

M. Schepers

“Heel leerzaam, mooie handvatten.”

E. Hoogendijk

“Zelf heb ik een hele fijne week gehad. De plek is magisch en het is hier erg mooi. Vond de yoga/meditatie lessen erg fijn. Gordon heeft een gave om mensen goed te coachen. De week heeft mij ook een echt vakantiegevoel gegeven inclusief pool party en danslessen. Zoek je naar een leuke mix tussen yoga en vakantie dan is deze week zeer aan te bevelen.”

S. Hamers

“Het voelt alsof ik weken ben weggeweest! Gelijk de tweede dag sprongen we de diepgang in en hield Gordon spiegels voor. Intens, confronterend, maar ook verhelderend! Elke dag weer een frisse blik op die ow zo hardnekkige patronen en gedachten. Laagje voor laagje kwam ik dichterbij mezelf, met de nodige irritatie en frustratie zo nu en dan. Verlichting en twijfel wisselden elkaar af, zo ook de lach en de traan. Liefdevol en veilig voelde het elk moment. De zin die me het meest bij is gebleven? ‘Ben wie je echt bent, in plaats van te zijn wie je geworden bent.’ Dankbaar voor deze prachtige week met warme mooie mensen!”

F. Dieteren

“Enerverend! Er kwamen veel emoties los. Had ik niet verwacht. Heb er veel aan gehad. Het heeft me inzicht gegeven over mijn zijn en handelen naar mezelf en anderen. En vooral heb ik geleerd hoe ik daarin kan groeien naar een meer bij mij en mijn naasten passende persoon. Ik denk dat als ik alle tips en gevoelens daarbij ga toepassen (en dat wil ik en gaat me zeker lukken!) ik een veel warmer en gevoeliger persoon ga worden voor mezelf en ook voor de ander. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

H. Verhaegen

“Ik heb de retreat ervaren als een zeer waardevolle en ook aparte toevoeging aan mijn leven. Het was anders dan de retreats of workshops die ik voorheen heb gevolgd. Veel meer open voor flow en daardoor minder strak gepland. Dat kwam ook in het eten en drinken terug. Dit was normaler dan veganistisch of macrobiotisch.
Er gebeurde ontzettend veel. De groep klopte qua samenstelling en ik heb erg genoten en veel geleerd van de diverse deelnemers. Het was zowel oefenen door de workshops, voelen over mijn eigen leven en toepassen in de groep. Met de deelnemers samen leven, communiceren, lachen, huilen en diepgang. Bijna alles ontstond organisch met zeer charismatische begeleiding. Voor dit alles heel erg bedankt!”