Customer Reviews 2019

Living Well Retreat Malaga 2019

S. Somers (35): “Het is de mooiste reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die ik ooit heb gemaakt. Door de veilige sfeer kun je volledig jezelf zijn, waardoor je heel veel ruimte krijgt om te groeien. De yogalessen sluiten aan op de opdrachten, waardoor je ontwikkeling verder wordt gestimuleerd. Daarnaast is er ontzettend veel gelachen, lekker gegeten en zijn er mooie vriendschappen ontstaan.”

L. Rijkse (60): “Een hele fijn ervaring met deze retraite in Málaga. De yoga lessen, de workshops, de leraren, de kok, het eten en de omgeving. Er was veel persoonlijke aandacht voor iedereen. De groep paste ook heel goed bij elkaar. Ik heb veel tools meegekregen voor mijn dagelijks leven. Ik vind deze retraite een aanrader voor iedereen die iets aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil doen.”

H. Webers (39): “Geweldige en perfecte combinatie van ontspanning & ontwikkeling, lachen & een traan en lichaam & geest onder liefdevolle begeleiding.”

I. Boerman (36): “Een top ervaring die ik van tevoren niet voor mogelijk had gedacht. Een goed samengesteld programma waarbij gekeken wordt naar de behoeftes van de groep en de individuele personen. Daarnaast is de omgeving erg mooi en de trainer heeft echt oog voor jouw ontwikkeling. Ik kijk terug op een mooie en leerzame week.”

L. Provence (58): ” Toen ik hier kwam had ik me niets voorgesteld van wat mij hier stond te wachten. Langzamerhand door de sfeer en de samenstelling van de groep ging ik op zoek naar waar ik jarenlang mee worstelde. Gedurende de week ben ik me steeds meer gaan openen. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik antwoord kreeg op al die vragen en ook hoe ik kan werken om die op te lossen en een gelukkig leven te leiden.”

J. Boogaard (55): “Deze reis heeft alle verwachtingen overtroffen. Zeker de opbouw is voortreffelijk, waarbij je zonder flauwekul op je eigen ‘ik’ wordt gericht. Dit geeft zoveel houvast om na de retraite de ingeslagen weg door te gaan. De groepssamenstelling heeft hier met de begeleider beslist aan meegeholpen. De groep een 10 en de begeleiders een 10.”

N. Yorks (36): “Ik wist niet echt wat ik me moest voorstellen, maar dit was boven verwachting. Een ervaring en beleving die zoveel impact zal hebben op mijn leven.”

V. Claassen (37): “Ik vond het een hele bijzondere ervaring met een mooie balans tussen inspanning en ontspanning, tussen materialiteit en spiritualiteit. Als je er klaar voor bent is het een verdieping op je (positief) leven. Gordon begeleidt dit op een waardevolle manier met meer dan voldoende ruimte voor ieders persoonlijke ontwikkeling. En zet in wat op dat moment nodig is. Daarnaast heb ik heerlijk gelachen, ontladen en kunnen ontspannen.”

J. Webers (77): “Ik heb het als een fijne ervaring gevonden. Ik heb er ook veel van geleerd en de lieve contacten op het einde was een heel fijne verrassing voor me.”

J. de Fretes (34): “Ondanks dat dit de 2e keer was heb ik weer mooie inzichten gekregen en genoten van iedereen zijn openheid, inzichten en ontwikkeling. Verder ook weer heerlijk kunnen ontspannen. Dus zoals beloofd wederom een mooie balans tussen genieten en persoonlijke ontwikkeling op een prachtige plek midden in de natuur. De verzorging en begeleiding was uiterst liefdevol en uitdagend.”

L. Gouda (37) “Er zijn eigelijk geen woorden die deze retraite kunnen omschrijven. Het is uniek en een hele waardevolle ervaring. De plek, uitzichten, het zwembad, het veel buiten zijn, de yogalessen, hammam, het heerlijke eten is geweldig! Maar vooral het proces is onbeschrijfelijk en Gordon is de aangewezen persoon om dat resultaat te bereiken. Ik kan niets anders zeggen dan gun dit jezelf het is het meer dan waard!”

C. Korpershoek (51): “Ik heb ervaren dat er tijdens de retraite heel veel aandacht was voor mij en mijn ontwikkeling binnen het groepsproces. Dat was een ongelooflijke fijne ervaring! De omgeving van Rural Montes de Málaga is prachtig en draagt bij aan de spirituele sfeer. Gordon is een fantastische, aandachtige, liefdevolle begeleider van ieders proces. Ik heb heel diep respect voor de manier waarop hij iedereen “losmaakt” en inspireert. Hij heeft mij in mijn hart geraakt.”

L. Verstelle (36): “De retreat heeft mij levensvreugde laten voelen door met mildheid aandacht te geven aan zelfliefde, onafhankelijk & verbinding, vrijheid & vertrouwen. Ik ga naar huis als een compleet & gelukkig mens.”